1406640Vin Mar 15, 2013 10:14 pm6311Converse.VizitatorVizitator

Jump to content

Bine ați venit pe comunitatea WorldGame


Bine ați venit pe comunitatea WorldGame, la fel ca majoritatea comunităților online trebuie să vă înregistrați pentru a vizualiza sau posta în comunitatea noastră, dar nu vă faceti griji, acesta este un proces simplu care necesită informații minime despre tine. După aveți urmăroarele beneficii
Poți deschide topicuri si să raspunzi la altele
Sunteți membru al unei comunități Licențiate
Îți faci noi prieteni, pe forum si pe serverele ei.
Vă asteptam
Echipa WorldGame
 
Guest Message by StaarK*


Zilean,paznicul timpului


Pagina 1 din 1

  #1
  Tequila

  Tequila
  • avatar
  • Super Moderator
  • Member Title : Super Moderators
  • Mesaje : 220
  • Join : 17/01/2013
  În pustietăţile Urtistanului se afla odată un oraş măreţ. Acesta a fost spulberat de mult într-un Război al Runelor, la fel ca multe dintre ţinuturile aflate mai jos de Marea Barieră. Totuşi, cineva a supravieţuit: un vrăjitor pe nume Zilean. Datorită preocupării sale obsesive pentru timp, locuia nicăieri altundeva decât în turla cu ceas a oraşului. Când războiul începuse să facă prăpăd lângă oraşul său, Zilean a făcut experimente cu magie temporală pentru a ghici viitorul posibil în toate alternativele sale, sperând să găsească o cale de a aduce pacea. Însă vrăjile lui Zilean i-au afectat simţul cronologic şi, când în Urtistan a năvălit o falangă întreagă de cavaleri invocatori, aflaţi în solda unui stăpân necunoscut, el se afla într-o stare de contemplaţie catatonică. Până să-şi dea seama de greşeală, Urtistan era doar o grămadă de cenuşă fumegândă. Invocatorii care îl distruseseră cruţaseră turla cu ceas pentru a nu îi atrage atenţia lui Zilean, dar şi pentru a-l lăsa să fie chinuit de povara vinii sale.

  Zilean nici nu a avut timp să deplângă dezastrul că a resimţit crudul efect secundar al periculoaselor sale cercetări: cronodefazare. Această boală mistică i-a adus nemurirea, însă i-a smuls conştiinţa din rădăcinile prinse în prezent. Acum, mintea îi rătăceşte prin timp din orice loc în care a trăit deja până în prezent, fără a putea afecta cursul evenimentelor. Cea mai chinuitoare latură a acestui blestem este că Zilean vede uneori Urtistanul în toată măreţia sa trecută, însă petrece restul vremii printre ruinele sale ce ţipă a singurătate. Numai puternica magie de invocare a membrilor Ligii Legendelor l-a putut vindeca, iar Zilean a intrat în rândurile lor sperând să găsească un leac şi poate chiar un mod de a-şi salva poporul.

  „Nimic nu mâhneşte mai tare decât o pierdere care încă nu s-a întâmplat.”
  -- Zilean