1406640Vin Mar 15, 2013 10:14 pm6311Converse.VizitatorVizitator

Jump to content

Bine ați venit pe comunitatea WorldGame


Bine ați venit pe comunitatea WorldGame, la fel ca majoritatea comunităților online trebuie să vă înregistrați pentru a vizualiza sau posta în comunitatea noastră, dar nu vă faceti griji, acesta este un proces simplu care necesită informații minime despre tine. După aveți urmăroarele beneficii
Poți deschide topicuri si să raspunzi la altele
Sunteți membru al unei comunități Licențiate
Îți faci noi prieteni, pe forum si pe serverele ei.
Vă asteptam
Echipa WorldGame
 
Guest Message by StaarK*


Computerul tau se misca greu?


Pagina 1 din 1

  #1
  OnneShot

  OnneShot
  • avatar
  • Membru
  • Member Title : WGR Member
  • Mesaje : 5
  • Join : 03/05/2013
  Am sa va prezint 5 mici ‘trucuri’ pe care le puteti folosi atunci cand calculatorul dumneavoastra se misca foarte greu.

  1. Dezinfecteaza:

  Cand un calculator porneste greu fara nici un motiv, primul lucru care ar trebui sa-l faceti este sa instalati un antivirus sau anti malware si sa porniti o scanare. Virusii si programele malware fura din resursele sistemului de operare si consuma banda de internet, caz in care sistemul dumneavoastra va merge foarte greu si internetul nu va rula cum trebuie. Recomand Microsoft Security Essentials, pe langa acesta va recomand sa folositi si Malwarebytes.

  2. Configurati Startup:

  Daca asteptati mult pana sa apara iconitele pe desktop sau calculatorul porneste foarte greu, inseamna ca exista o lista lunga de programe care pornesc automat odata cu windows-ul. Ca sa modificam lista intrati in: Start –> Run, scrieti msconfig si apasati enter, va aparea o fereastra in care selectati tabul Startup si aici puteti debifa programele care nu mai doriti sa porneasca odata cu windows.

  3. Curatati Desktop-ul:

  Daca desktopul dumneavoastra este plin de iconite si fisiere, ar cam trebui sa faceti putina curatenie. Stergeti ce nu mai folositi, iar fisierele mutati-le in partitia D. Un desktop incarcat mananca din resursele calculatorului si va incetineste sistemul de operare. Daca vreti sa castigati si mai multa memorie, folositi pe fundal in loc de imagine o culoare.

  4. Curatati Hard Disk-ul:

  Prin activitatea zilnica, computerul dumneavoastra creeaza o multime de fisiere temporare care ocupa multa memoie pe hard. Nu o sa va vina sa credeti, dar se pot acumula chiar si cativa GB intr-o singura luna. Stergand aceste fisiere, aveti posibilitatea de a va recupera memoria pierduta aiurea. Pentru a le sterge, folositi Disk Cleanup Tool din Windows: Start –> Programs –> Accessories –> Disk Cleanup, sau sa descarcati de pe internet Ccleaner.

  5. Defragmenteaza Hard Disk-ul:

  Defragmentarea este una din cele mai bune trucuri pentru a va face computerul sa ruleze mai rapid. Hard disk-ul este ca o biblioteca aranjata, cu toate fisierele ordonate si clasificate pe categorii. Daca dupa un timp nu se mai face ordine, totul se va gasi mai greu. La fel este si cu windows-ul. Daca stergeti si tot creati fisiere, sistemul le va pune acolo unde are loc. Iar cand e sa le accesati, va fi ingreunat daca nu le are ordonate. Din acest motiv o defragmentare este unul dintre cele mai bune moduri de a mari viteza de miscare a sistemului de operare.


  #2
  SiDeN

  SiDeN
  • avatar
  • Membru
  • Member Title : WGR Member
  • Mesaje : 1
  • Join : 04/05/2013
  naspa..