1406640Vin Mar 15, 2013 10:14 pm6311Converse.VizitatorVizitator

Jump to content

Bine ați venit pe comunitatea WorldGame


Bine ați venit pe comunitatea WorldGame, la fel ca majoritatea comunităților online trebuie să vă înregistrați pentru a vizualiza sau posta în comunitatea noastră, dar nu vă faceti griji, acesta este un proces simplu care necesită informații minime despre tine. După aveți urmăroarele beneficii
Poți deschide topicuri si să raspunzi la altele
Sunteți membru al unei comunități Licențiate
Îți faci noi prieteni, pe forum si pe serverele ei.
Vă asteptam
Echipa WorldGame
 
Guest Message by StaarK*


Cum puteti defragmenta sistemul pe WINDOW 7


Pagina 1 din 1

  #1
  OnneShot

  OnneShot
  • avatar
  • Membru
  • Member Title : WGR Member
  • Mesaje : 5
  • Join : 03/05/2013
  Am observat foarte multe idei de defragmentare a sistemului dar nici una de cum se face acest lucru. Asa ca m-am gandit sa vin eu in ajutorul userilor de calculatoare care nu stiu sa faca acest lucru.

  Sa incepem.

  1. Deschideți Defragmentare disc făcând clic pe butonul Start. În caseta de căutare, tastați Defragmentare disk sau Disk Defragmenter, apoi, în lista de rezultate, faceți clic pe Defragmentare Disk sau Disk Defragmenter.

  2. Sub Stare curentă, selectați discul pe care doriți să-l defragmentați.

  3. Pentru a determina dacă discul are nevoie de defragmentare sau nu, faceți clic pe Analiză disk sau Analyze Disks. Dacă vi se solicită o parolă de administrator sau o confirmare, tastați parola sau furnizați confirmarea.

  După ce Windows termină de analizat discul, aveți posibilitatea să verificați procentul de fragmentare de pe disc în coloana Ultima execuție. Dacă numărul este mai mare de 10%, ar trebui să defragmentați discul.

  4. Faceți click pe Defragmentare disk sau Defragment disk. Dacă vi se solicită o parolă de administrator sau o confirmare, tastați parola sau furnizați confirmarea.

  Defragmentarea discului poate dura între câteva minute și câteva ore, în funcție de dimensiunea și gradul de fragmentare a hard diskului. Computerul poate fi utilizat în continuare în timpul procesului de defragmentare.
  Note

  Dacă alt program utilizează deja discul în mod exclusiv sau dacă discul este formatat utilizând alt sistem de fișiere decât sistemul de fișiere NTFS, FAT sau FAT32, atunci discul nu poate fi defragmentat.
  Locațiile de rețea nu pot fi defragmentate.
  Dacă un disc pe care vă așteptați să-l vedeți sub Stare curentă nu se afișează acolo, poate fi din cauză că discul conține o eroare. Încercați să reparați mai întâi discul, apoi reveniți la Defragmentare disc pentru a încerca din nou.