1406640Vin Mar 15, 2013 10:14 pm6311Converse.VizitatorVizitator

Jump to content

Bine ați venit pe comunitatea WorldGame


Bine ați venit pe comunitatea WorldGame, la fel ca majoritatea comunităților online trebuie să vă înregistrați pentru a vizualiza sau posta în comunitatea noastră, dar nu vă faceti griji, acesta este un proces simplu care necesită informații minime despre tine. După aveți urmăroarele beneficii
Poți deschide topicuri si să raspunzi la altele
Sunteți membru al unei comunități Licențiate
Îți faci noi prieteni, pe forum si pe serverele ei.
Vă asteptam
Echipa WorldGame
 
Guest Message by StaarK*


Google a publicat codul sursa pentru Android 4.1


Pagina 1 din 1

  #1
  mILKa

  mILKa
  • avatar
  • Membru
  • Member Title : WGR Member
  • Mesaje : 4
  • Join : 05/05/2013

  Google a publicat codul sursa pentru Android 4.1 Jelly Bean. Acum producatorii de gadgeturi, dar si hackerii, pot modifica si optimiza noul sistem de operare Android.
  Alaturi de codul sursa pentru Android 4.1 Jelly Bean, Google a oferit si codurile ce vizeaza optimizarile speciale ale tabletei Galaxy Nexus 7 si a smartphone-ului Galaxy Nexus, scrie CNET.
  [Doar administratorii au dreptul sa vada aceasta imagine]
  CyanogenMod 10, bazat pe Android 4.1 Jelly Bean
  Publicat prin Android Open Source Project, codul sursa Jelly Bean va duce la dezvoltarea rapida a unei noi versiuni a CyanogenMod, software pentru rootarea gadgeturilor cu Android.
  Lansat la conferinta anuala Google I/O, Android 4.1 Jelly Bean include cateva imbunatatiri importante fata de Android Ice Cream Sandwich, ce i-au facut pe multi sa considere ca noul OS merita un upgrade cu o cifra intreaga, nu "doar cu o zecime", de la 4.0 la 4.1.