1406640Vin Mar 15, 2013 10:14 pm6311Converse.VizitatorVizitator

Jump to content

Bine ați venit pe comunitatea WorldGame


Bine ați venit pe comunitatea WorldGame, la fel ca majoritatea comunităților online trebuie să vă înregistrați pentru a vizualiza sau posta în comunitatea noastră, dar nu vă faceti griji, acesta este un proces simplu care necesită informații minime despre tine. După aveți urmăroarele beneficii
Poți deschide topicuri si să raspunzi la altele
Sunteți membru al unei comunități Licențiate
Îți faci noi prieteni, pe forum si pe serverele ei.
Vă asteptam
Echipa WorldGame
 
Guest Message by StaarK*


Noile smartphone-rui Acer Dual SIM


Pagina 1 din 1

  #1
  dgl_wg

  dgl_wg
  • avatar
  • Membru
  • Member Title : Moderators
  • Mesaje : 50
  • Join : 17/11/2013
  Noile smartphone-rui Acer Dual SIM

  [Doar administratorii au dreptul sa vada aceasta imagine]

  Noul Acer Liquid Z3 are un display de 3,5 inchcu rezoluţie HVGA si este echipat cu un procesor dual-core de 1 GHz. Smartphone-ul are o camera foto de 3MP, o capacitate de stocare de 4GB, care poate fi extinsa pana la 32 GB prin intermediul unui card microSD si memorie de 512 RAM. Smartphone-urile din noua serie Liquid Z cantaresc 120 grame si au baterie de 1.500 mAh care permite pana la 6 ore de convorbire si pana la 450 ore de standby.
  Acer Liquid E2 Duo are un display qHD IPS de 4,5 inch, un procesor quad-core de 1,2 GHz, o camera foto de 8MP cu functii de HDR, Panorama, Beautification si Smile Shot In timp real. De asemenea, camera foto are o functie de fotografiat continuu care permite utilizatorilor sa realizeze fotografii in serie, precum şi Multi Angle Viewing, care ofera posibilitatea de a fotografia un obiect din unghiuri multiple. Acer Liquid E2 Duo cantareste 140 grame si are o baterie de 2.000 mAh care permite pana la 9 ore de convorbire si pana la 450 ore de standby.