1406640Vin Mar 15, 2013 10:14 pm6311Converse.VizitatorVizitator

Jump to content

Bine ați venit pe comunitatea WorldGame


Bine ați venit pe comunitatea WorldGame, la fel ca majoritatea comunităților online trebuie să vă înregistrați pentru a vizualiza sau posta în comunitatea noastră, dar nu vă faceti griji, acesta este un proces simplu care necesită informații minime despre tine. După aveți urmăroarele beneficii
Poți deschide topicuri si să raspunzi la altele
Sunteți membru al unei comunități Licențiate
Îți faci noi prieteni, pe forum si pe serverele ei.
Vă asteptam
Echipa WorldGame
 
Guest Message by StaarK*


HTC Butterfly 2 - imagini neoficiale


Pagina 1 din 1

  #1
  dgl_wg

  dgl_wg
  • avatar
  • Membru
  • Member Title : Moderators
  • Mesaje : 50
  • Join : 17/11/2013
  HTC Butterfly 2 - imagini neoficiale

  [Doar administratorii au dreptul sa vada aceasta imagine]

  Mai popular in Asia sau America si dupa ce la inceputul anului in seria Butterfly a aparut si Butterfly S, cei de la HTC pregatesc o noua generatie, inspirata din HTC One. Este vorba de HTC Butterfly 2.
  Imaginile neoficiale au prezentat noul HTC in trei culori: albastru, alb, negru, si, desi neconfirmat oficial, cel mai probabil va fi disponibil in cursul anului urmator. Potrivit informatiilor platforma pe care va rula noul HTC va fi cel mai probabil Qualcomm Snapdragon 800 si va avea un ecran de 5,2" in rezolutie 1080p.
  Din moment ce declaratiile oficiale se lasa asteptate, nici nu poate fi vorba despre disponibilitatea lui Butterfly 2. Insa cel mai probabil compania va ignora piata europeana, limitandu-se la aceleasi regiuni in care a fost promovat si primul Butterfly, Asia si SUA.

  [Doar administratorii au dreptul sa vada aceasta imagine]